top of page
Čakalne
dobe

Tako kot v večini zdravstvenih ustanov po Sloveniji, zaradi povečanega povpraševanja po zdravstvenih storitvah, se tudi v naših ambulantah prizadevamo vsem našim pacientom zagotoviti kar se da najkrajši čas čakanja na pregled in diagnozo. Glede na naravo zdravstvenega sistema ter zaradi različnega števila čakajočih pri posameznih pregledih in terapijah, Vas pozivamo, da se vnaprej seznanite s čakalnimi vrstami v naših ambulantah.

  • Pri tem se lahko med delovnim časom kadarkoli obrnete na naše prijazno osebje, ki Vam je na voljo na telefonskih številkah  01 232 1261 in 01 232 1262  za ambulanto v Ljubljani ter  05 663 5059  za ambulanto v Izoli.

  • Istočasno si lahko podrobnejše podatke o čakalnih dobah pogledate na spletnih straneh Nacionalnega inštituta za javno zdravje in Ministrastva za zdravje na posebnem portalu e-Zdravje.

Na portalu lahko potem glede na stopnjo nujnosti preverite aktualne čakalne dobe in prvi prosti termin za našo zdravstveno ustanovo.

Vse napotnice triažiramo, o točnem datumu preiskave vas obvestimo v roku 8 dni. Navedena je najkrajša čakalna doba, ne glede na lokacijo. Preglede opravljamo v Urološki ambulanti Ljubljana, Kotnikova ulica 29, Tel: 01 232-12-61 in Urološki ambulanti Izola, Prešernova cesta 2, Tel: 05 663-50-59.

eZdravje-logo.jpg
bottom of page