Kdo smo?

Družba Medur je bila ustanovljena leta 1992 (ustanovil jo je prim. Marko Stanonik, dr. med.) ter kot urološka ambulanta deluje vse od leta 1995. Z letom 2005 je postal novi lastnik in obenem nosilec urološke dejavnosti dr. med. Zoran Kolar spec. urolog. Urološka ambulanta Medur se danes ponaša z neštetimi zadovoljnimi pacienti širom Slovenije in tudi od drugod. V zadnjih letih je naši izpostavi v Ljubljani in Izoli obiskalo več kot 7.000 pacientov letno.

dr. Olivera Kollár - direktorica

Dr. Olivera Kollár spec. klinične biokemije je diplomirala na Medicinski fakulteti v Novem Sadu ter opravila specializacijo v Budimpešti leta 1998.

dr. Zoran Kolar - nosilec dejavnosti

Dr. Zoran Kolar spec. urolog je bil rojen 9. 10. 1955 v vojvodinskem Somborju v tedanji SFRJ. Diplomiral je na Medicinski fakulteti v Novem Sadu, kjer je pozneje v sklopu Kliničnega centra Vojvodine opravljal tudi specializacijo, ki jo je nato končal v Berlinu, na znameniti kliniki Vivantes Klinikum am Urban ali preprosto Krankenhaus am Urban, kjer je vse do leta 1996 delal kot mladi zdravnik specialist. Nato ga je življenje zaneslo na Madžarsko, kjer je ustanovil privatno kliniko in jo vodil do leta 1999, ko se je zaposlil v Diagnostičnem centru Bled, kjer je vse do leta 2009 vodil urološko dejavnost prve zasebne zdravstvene ustanove na Slovenskem. Leta 2005 je postal novi lastnik in nosilec dejavnosti v Urološki ambulanti Medur, ki je od takrat postala sinonim za kakovstne zdravstvene storitve in privrženost pacientom.

medur-vrata-bw.jpg

prim. mag. Marko Zupančič, dr. med.

dr. med. Gregor Hlebič